Blog

Erkekler İçin En İyi 22 Bomber Ceket 2024 - Hemen Satın Alabileceğiniz Harika Bomber Ceketler

Her ürün bir Esquire editörü tarafından özenle seçilmiştir.Bu bağlantılardan komisyon kazanabiliriz.

Harika bir bomber ceket giydiğinizde hemen fark edebileceğiniz havalı bir faktör var.Bu, dolabın vazgeçilmezi, asla sarsılmayan, denenmiş ve onaylanmış bir giyim eşyası.Deri cekete benzer şekilde, bombardıman uçaklarının da inkar edemeyeceğiniz bir güveni vardır.Bunu biliyorsunuz, bunu biliyoruz, bu bir gerçek. 80 Naylon 20 Spandex Kumaş

Erkekler İçin En İyi 22 Bomber Ceket 2024 - Hemen Satın Alabileceğiniz Harika Bomber Ceketler

Ancak bilmiyor olabileceğiniz şey şu ki, bombardıman uçaklarına bugün sahip oldukları iyi statüyü kazandırmak için çok şey harcandı.1950'lerin başında ABD Ordusu, hafif, dayanıklı ve suya dayanıklı naylon ceketler yapmak için Dobbs Industries'i (Alpha Industries'in öncüsü) görevlendirdi; bu, bombardıman uçaklarındaki pilotların kendilerini doğa şartlarından korurken serbestçe hareket etmelerine olanak tanıyordu.

Bu şekilde adlandırılan bombardıman uçakları işlevsel ve pratikti ve takip eden yıllarda hızla kültürel bir simge haline geldiler.Doğal olarak, Hollywood onun şöhret kazanmasına yardımcı oldu: A Streetcar Named Desire'da Marlon Brando, The Hunter'da Steve McQueen, Drive'da Ryan Gosling ve neredeyse tüm Bond filmlerinde Daniel Craig bu tarzın öne çıkanlarından sadece birkaçı.

Alpha Industries kitleler için bombardıman uçakları üretmeye başladı.Bu tarz, 60'lı, 70'li ve 80'li yıllarda mavi yakalı işçiler ve İngiliz dazlaklar tarafından benimsendi.On yıl sonra moda endüstrisi rüzgarı yakaladı ve ceket günümüze kadar podyumların vazgeçilmezi haline geldi.Film tarihi ve moda tarihi - aslında tüm tarih - bunun kalıcı olduğunu gösteriyor, bu yüzden tarihten küçük bir parçaya yatırım yapsanız iyi olur.

Everlane, Üniforma koleksiyonuna o kadar güveniyor ki perakendeci serideki her ürünü 365 gün garantiyle destekliyor.Bombacınız aniden bozulursa, şirket onu yenisiyle değiştirecektir.Not: Model ekim ayında tamamen stoklanacak, ancak beklemeye değer.

Sürekli hareket halinde olan bir adamsanız gardırobunuzdaki her şeyle uyum sağlayacak bu şık, suya dayanıklı cekete bir göz atın.

PRL'nin diğer kıyafetleri gibi klasik tarzda bir bomber ceketi var.Bu modelin çok sayıda cebi, şık bir silueti ve hepsinden önemlisi bol miktarda sıcaklık sağlayan çift örgü kumaşı var.

Hafif ve suya dayanıklı, Calvin'in bu klasik seçeneğiyle gün boyu sonbahara uyum sağlamayı düşünün.

MA-1 bunca yıldan sonra hala standardı belirliyor.

Günlük kullanım için mükemmel olan Levi's'ta her şeyin üstüne koyup gidebileceğiniz bir bombardıman uçağı var.Ve eğer onunla eşleştirebileceğiniz bir Levi's kot pantolonunuz varsa, daha da iyi.

Bonobolar, ihtiyacınız olduğunda klasik bir bombardıman uçağı sağlamak için her zaman oradadır.Aynı zamanda su tutmaz olduğundan, biraz çiseleyen yağmurda giymekten çekinmeyin.

Gösterişten uzak, maliyetten tasarruf eden bir adamsanız, H&M'in bu aerodinamik bombardıman uçağı - oldukça iyi bir fiyata - soğuk havalar yaklaşmaya başladığında tam da ihtiyacınız olan şey.

Koşudan yoga seansına kadar her şey için tasarlanmış bir bombardıman uçağı sunmayı, piyasadaki en iyi spor kıyafetlerin tedarikçisi olan Alo Yoga'ya bırakın.

Kapitone görünümü tercih ediyor ancak henüz büyük paralar ödemek istemiyorsanız, Dockers'ın bu tarzı mutlu bir ortamdır.

Klasik bomber silueti, Todd Snyder ve Champion'ın saten kabuklu görünümüyle çağdaş bir görünüm kazanıyor.Fitilli manşetler gün boyu sıcaklık sağlar ve pürüzsüz, peluş malzeme en yumuşak battaniyenize bile yerleşir gibi olur.

Havalı bir sokak giyimi görünümü için Scotch & Soda'nın jakarlı bomber ceketi doğru seçimdir.Kır çiçeği desenli kumaşta kolay giyilebilmesi için çıtçıtlı düğmeler bulunur.

Bombardıman uçakları dünyasında bilinmesi gereken bir isim varsa o da Manston'dur; Rag & Bone'dan gelen ve birkaç yıl içinde Ludlow, Gommino ve Daytona gibi diğer markaların uzun ömürlü modellerine katılacak olan bir stil.

Basit, şık ve kış hüznünüzü iyileştirecek kadar sıcak olan bu bomber model, üst üste giymeyi kolaylaştırır.Favori tişörtünüz ve elbise pantolonunuzla veya kot pantolonunuzla eşleştirin ve hazırsınız.

Süet bombardıman uçakları zarafeti ve şıklığı zahmetsizce yansıtır.Vegan süet bombacısı mı?Bu zarafet, sınıf ve çevre bilincidir.

Canada Goose tamamen ağır hizmet tipi dış giyim ile ilgilidir ve bu bombardıman uçağı kesinlikle markanın itibarını hak ediyor.

Lululemon teknik olarak atletizm için uygun kıyafetler üretiyor, ancak bu günlük bombardıman uçağı o kadar iyi bir yaşam tarzı görünümü ki, onu her gün giymeye karar verirseniz onlara söylemeyeceğiz.

Loro Piana süet bomber ceket biraz Kendall Roy hissi verebilir ama açıkçası bundan daha "sessiz lüks" olamaz.

Hafif ama sıcak tutan bu bomber model, şık, havalı ve 90'lı yılların Gallagher kardeşlerinin biraz havasını veriyor.

KidSuper, Travis Kelce gibi isimler arasında şimdiden favori statüsünü garantilemiş olan başarılı bir tasarımcıdır, dolayısıyla emin ellerde olduğunuzu bilirsiniz.Bu benzersiz, grafik işlemeli parça, oyunculuk ve zarafeti zahmetsizce nasıl birleştireceğiniz konusunda bir ustalık sınıfıdır.

Her Yerde Giyebileceğiniz 35 Kapüşonlular

Yatırıma Değer 21 Shearling Stili

Her İnsanın Harika Bir Peacoat'a İhtiyacı Var

Şal Yaka Hırkaların Kralıdır

2024 Yılının En İyi 10 Erkek Kış Parkası

2024 Kışının En Sıcak 17 Çorabı

Paranın Satın Alabileceği En İyi 27 Kışlık Mont

Şu Anda Satın Alınabilecek En İyi 26 Bere

Şu Anda Giyebileceğiniz 36 Şık Eşofman Altı

Bu 20 Spor Ayakkabıyla Doğaya meydan okuyun

Kablo Örgü Kazak Kış Stilinizin Temel Malzemesidir

Rotasyonunuza Ekleyebileceğiniz 15 Balıkçı Yaka Kazak

Hearst Dijital Medyanın Bir Parçası

Bu sayfadaki bağlantılardan komisyon kazanabiliriz ancak yalnızca desteklediğimiz ürünleri öneriyoruz.

Erkekler İçin En İyi 22 Bomber Ceket 2024 - Hemen Satın Alabileceğiniz Harika Bomber Ceketler

Yumuşak Pamuklu Jarse Kumaş ©2024 Hearst Magazine Media, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.