Blog

Maliyetleri düşürürken üretkenliği artırmak

Haftalık Bültenimizi alın ve size özel günlük haber uyarıları ayarlayın.

Pailung yüksek hızlı örme makineleri ITMA 2023'te parlıyor. Polyester Naylon Tayt Kumaş

Maliyetleri düşürürken üretkenliği artırmak

Önde gelen yuvarlak örgü makinesi üreticisi Pailung, Milano'da düzenlenen son ITMA 2023'te, daha az enerji tüketimiyle daha fazla üretim kapasitesi sunan, tekstil üreticilerinin üretkenliğini etkili bir şekilde artırırken maliyetlerini düşüren en yeni yüksek hızlı makinelerini sergiledi.

Tekstil üreticilerinin verimliliklerini artırmaları gerekiyor.Sürekli olarak daha fazla, daha hızlı ve daha az maliyetle üretme baskısı altındadırlar.Her ne kadar zor gibi görünse de, yüksek hızlı yuvarlak örgü makinelerindeki yenilikler sayesinde artık bu mümkün.

Son zamanlarda Pailung, daha hızlı ve daha verimli örgü makineleri üretmek için müşterileriyle işbirliği yapıyor.Bir takım büyük iyileştirmelere yol açan aylarca süren tartışmalardan sonra, yeni makinelerin testleri yeni tamamlandı ve sonuçlar geldi.

8-14 Haziran tarihleri ​​arasında Pailung, Milano'daki dünyanın en büyük tekstil ve hazır giyim teknolojisi fuarı olan ITMA 2023'te dört yeni yüksek hızlı yuvarlak örgü makinesini (Knitel serisinden) sergiledi.

Pailung'un optimize edilmiş yüksek hızlı örgü makineleri

KS3B PLUS HS, altı popüler kumaş tipini üretebilen bir yuvarlak örgü makinesidir:

- Düz Süprem + Likra

Önceki modeli KS3B ile karşılaştırıldığında bu makine, en yüksek hızda daha da yüksek hızlar ve daha düşük enerji tüketimi sunuyor.45 devir/dakikada çalışan bu makine, KS3B'nin 32 devir/dakikada tükettiği enerjiden daha az enerji tüketiyor ve bir günde %40'a kadar daha fazla kumaş üretiyor.

KS3B PLUS HS, yüksek hız anlamına gelir.KS3B yalnızca 960'lık maksimum hız faktörüne ulaşırken, KS3B PLUS HS maksimum 1350'ye ulaşır. KS3B ile aynı altı popüler kumaşı %25-40 daha hızlı üretme kapasitesine sahiptir ve bu da büyük bir kapasite artışı sağlar.Çok yönlülüğü artırmak için makine, Terry ve 3 Uçlu Polar kumaşlar üretmek üzere bir dönüştürme kiti kullanılarak değiştirilebilir.

KD3.2B PLUS modeli aşağıdaki altı popüler kumaşı üretir:

Bu yüksek hızlı Interlock yuvarlak örgü makinesi, 2+4 kanallı, 26”-42” silindirli ve 22-32 ayarlı bir kuruluma sahiptir.Yukarıda bahsedilen altı kumaşı önceki modeli KD3.2B'ye kıyasla daha yüksek kapasitede üretiyor.Örneğin Interlock, 8 Lock ve 4-Way Stretch kumaşların örülmesinde 28G KD3.2B PLUS %25-33 civarında kapasite artışına sahiptir.

Bu makine 3 Uçlu Polar üretir ve 13”-40” silindir, 14–28 ayar kurulumuna sahiptir.Önceki modele göre ortalama %19 kapasite artışı ile 3 Uçlu Polar üretimi yapmaktadır.Örneğin 20G 3 Uçlu Polar üretirken kapasite %25 artar.

Bu makine, hav yüksekliği 1,2 mm - 2,8 mm olan kumaş oluşturan, yüksek hızlı bir Terry (sıradan kaplama) yuvarlak örgü makinesidir.Önceki modele göre 20G'de yüzde 25, 28G'de ise yüzde 30 kapasite artışıyla büyük gelişme gösterdi.

Verimlilik karşılaştırmaları veri sayfasını indirin (PDF)

Perakendeciler geri alma konusunda sertleşiyor

ThreadSol Bangladeş'te seminer düzenleyecek

ThreadSol'un intelloCut'u ile otomasyona doğru adım atın

Elyaf, tekstil ve hazır giyim endüstrileri için iş zekası: teknolojiler, yenilikler, pazarlar, yatırımlar, ticaret politikası, kaynak bulma, strateji...

Bu haftanın önemli hikayeleri doğrudan gelen kutunuza gelsin.İlk bilen sen ol.

Maliyetleri düşürürken üretkenliği artırmak

4 Yollu Spandex Kumaş © Copyright Örme Sanayi.Knitting Industry, Inside Textiles Ltd.'nin çevrimiçi bir yayınıdır. PO Box 271, Nantwich, CW5 9BT Birleşik Krallık İngiltere'de Kayıtlı No 04687617